Sälj dig dyrare!

 

Sveriges designer, Transit Kulturinkubator och KonstfackAlumni har tillsammans tagit fram tre seminarier med tillhörande workshops om hur du kan bli bättre på införsäljning och marknadsföring av dig själv och ditt eget företag.

Förmedlar du det du vill om din verksamhet? Har folk rätt uppfattning om dig? Hur kan du bli bättre på kommunikation? Under tre tillfällen i höst möter du tre personer som kan hjälpa dig att ta dig och ditt företag vidare.

Läs mer om föreläsarna här!

29/9 Jonas Lidman/Kavorka consulting:
Hur man kan förmedla sitt budskap och erbjudande i en presentationsprocess? I detta första seminarium kommer fokus att ligga på kreatörernas verkliga erbjudande. Under kvällen kommer vi att hitta denna kärna och utveckla den i grupper om två och två, under ledning av Jonas Lidman. Arbetet utgår från en teoretisk grund som länkas till det praktiska arbetet genom övningar och metoder.

26/10 Johan Ronnestam/ Ronnestam.com

Genom internet kopplar människor över hela världen ihop sig. Ny teknologi, sociala nätverk, mobiler och mycket mer skapar nya förutsättningar både för privatpersoner och för företag. Hur påverkar det här dig i gränslandet mellan privatperson och företagare? Johan Ronnestam, en av Sveriges mest anlitade talare på området ger sin bild och delar med sig av kunskap och tankar.

17/11 Gottfried Gemzell, copywriter

De flesta kan läsa, men det är inte många som verkligen kan skriva. Under kvällen går vi igenom några enkla tips och tricks för att få folk att ta intryck av det du skriver. Vi berör de vanligaste textformaten och knepen att behärska dem. Målet är att du ska gå från seminariet med lätta steg och en skarpt vässad penna. Gottfried Gemzell är copywriter med lång erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att växa med hjälp av kommunikation.

Obs! Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.
Tid: 17.00-20.00
Anmälan: info@sverigesdesigner.se
Kostnad: 50 kronor. Betalning sker kontant på plats. På grund av begränsat antal platser kommer vi att fakturera ifall man ej anmält förhinder.
Plats: Seminarierna äger rum ute på Konstfack i Stockholm. Kom till Telefonplan, LM Ericssons väg 14. Här är de exakta platserna för seminarieserien:

Onsdag 29/9  är vi på Transit Kulturinkubators lokaler på Konstfack.
Vägbeskrivning: T-bana Telefonplan. Ingång genom Konstfacks huvudentré, ta hissen till 4:e våningen och ta till höger genom glasdörren. Längst bort i korridoren finns Transit Kulturinkubator.

Tisdag 26/10 är vi i Svarta Havet på Konstfack.
Vägbeskrivning: T-bana Telefonplan. Ingång genom Konstfacks huvudentré. Fortsätt rakt fram genom ståldörrarna så är Svarta Havet rakt framför dig.

Onsdag 17/11 är vi i Mandelgren på Konstfack.
Vägbeskrivning: T-bana Telefonplan. Ingång genom Konstfacks huvudentré. Fortsätt rakt fram genom ståldörrarna så är Mandelgren snett till höger framför dig.